Príma patika

príma patika
príma patika gyógyszertárPríma patika akciók gyógyszertárPríma patika gyógyszertár kedvezmény kártyaPríma Patika gyógyszertár elfogado helyekPríma Patika gyógszertár partner programPríma Patika gyógyszertár kapcsolat
 
Príma Patikák Partner Program

Príma Egészség

Lejárt gyógyszerek átvétele

Egészségpénztárak

Hasznos linkek

Általános Szerződési Feltételek (ÁSzF)

 

Príma Patikák

 

Príma Patikák - Budapest

Budapest I.: Tabán Gyógyszertár
Budapest II.: Fény Gyógyszertár
Budapest III.: Megyeri Gyógyszertár
Budapest IV.: Árpád Gyógyszertár
Budapest IV.: Szent Borbála Gyógyszertár
Budapest IV.: Szent István téri Gyógyszertár
Budapest XIII.: Árpád Híd Gyógyszertár

Príma Patikák - Országszerte:

Szentendre: Ulcisia Gyógyszertár
Dunaharaszti: Szent István Gyógyszertár
Tatabánya: Gál Gyógyszertár
Hatvan: Főtéri Patika
Komló: Vitál Plusz Gyógyszertár
Pécs: Belvárosi Gyógyszertár
Várpalota: Belvárosi Gyógyszertár

Partner Program

Gyógyszerészek figyelmébe ajánljuk

Príma Patikák partner program

Csatlakozzon a Príma Patikákhoz! Legyen az Ön gyógyszertára is Príma Patika Kártya elfogadóhely! Vegyen részt a Príma Patika Partner Programban! Jutalmazza meg betegei, vásárlói hűségét!

A Príma Patikák Partner Program:

A Príma Patikák Partner Programot olyan gyógyszertárak részére hoztuk létre, amelyek a jelenlegi szerződéses feltételeikhez képest kedvezőbb kondíciókat szeretnének elérni a gyógyszer-nagykereskedői, illetve a közvetlen gyártói megállapodások során. A gyógyszertárak egységes fellépéssel és összehangolt piaci magatartással tudják elérni ezt. A társuló gyógyszertárak olyan előnyökhöz juthatnak, amelyeket egyébként csak nagy forgalmú gyógyszertárak élvezhetnek.

A programban résztvevő gyógyszertárak a kedvező szállítási feltételek mellett Príma Patikák Kedvezmény Kártya kibocsátó és elfogadó helyekké is válnak. A Príma Patika Kedvezmény Kártya a kibocsátó gyógyszertárhoz köti a vásárlót. Segítségével megakadályozhatja, hogy betegei a konkurenciához pártoljanak, és kialakíthat egy olyan hűséges ügyfélkört, amely időről időre a gyógyszertár szolgáltatásait veszi igénybe. A kedvező árak – a visszatérő vásárlók mellett – folyamatosan új betegeket csábíthatnak gyógyszertárába.

A Príma Patikák jogosultak lesznek a gyógyszertárakban árusítható, hazai gyártású kozmetikai, testápolási termékek igen kedvező áron történő beszerzésére, és ezáltal folyamatos akciók biztosítására vásárlóik részére.

A Príma Patikák Partner Programban csak stabil gazdálkodású, nem eladósodott gyógyszertárak vehetnek részt. Nem célunk az egyik gyógyszer-nagykereskedő cégnél felhalmozott tartozást egy másik szállító oldalán megjelenő tartozásból csökkenteni, vagy kiváltani.

A Príma Patikák Partner Programban résztvevő gyógyszertárak részére az LX – Line Kft. nyújt kedvezményes, de igen magas színvonalú informatikai szolgáltatást.

A gyógyszer-nagykereskedelmi beszállítói háttérhez a TEVA Magyarország Zrt. ad nagyon kedvező feltételeket.

Az együttműködés nem igényel különösebb erőfeszítéseket a gyógyszertár alkalmazottaitól, érdemben nem növeli a rájuk nehezedő terheket.

Ha csatlakozni szeretne a Príma Patikákhoz kattintson ide! Munkatársunk hamarosan felveszi Önnel a kapcsolatot.* Jelentkezés a Partner Programba!

Reméljük, hamarosan az Ön príma patikája is Príma Patika lesz!

Príma Patika Kft.

*A jelentkezés nem jelenti automatikusan a Príma Patikák Partner Programhoz való csatlakozást. A csatlakozás feltétele, hogy elfogadja a Príma Patikák Partner Program Szerződésben foglaltakat és az, hogy a Príma Patikák Kft. elfogadja jelentkezési kérelmét. A Príma Patikák Kft. a jelentkező elfogadásával vagy elutasításával kapcsolatban szabadon dönthet. Az esetleges elutasításról nem köteles magyarázatot adni a jelentkezőnek.

 

 
Príma Patikák - Minden jog fenntartva.
Figyelem! Az oldalon található információk tájékoztató jellegűek, nem helyettesítik a szakszerű orvosi véleményt.
A kockázatokról és a mellékhatásokról olvassa el a betegtájékoztatót, vagy kérdezze meg kezelőorvosát, gyógyszerészét!

Príma Patikák
Budapest

Príma Patikák
Országszerte

Szent István Gyógyszertár - Dunaharaszti
Főtéri Patika - Hatvan
Vitál Plusz Gyógyszertár - Komló
Belvárosi Gyógyszertár - Pécs
Ulcisia Gyógyszertár - Szentendre
Gál Gyógyszertár - Tatabánya
Belvárosi Gyógyszertár - Várpalota

Príma patika gyóygszertár